خبریجات-همیشه قرار نیست طبخ و تهیه انواع غذاها بر اساس یکسری آموزشها و یادگیریهای قدیم باشد، دنیای آشپزی امروز دیگر به مثابه زمان قدیم نیست که یک خانم خانه دار از صبح علی الطلوع تا شب، یک غذا را به خاطر جا افتادن طبخ کند، امروزه با توجه به کمبود وقت و شرایط خاص زندگی و مهمتر از همه شاغل شدن بسیاری از خانمها و حفظ شدن ارزش غذایی و سلامت آن، میتوان با آموزش و یادگیری و خلاقیت، غذاهایی را پخت که در مدت زمان کوتاهی با حفظ ارزش غذایی آماده میشوند. خانم ناهید تورانی، کارشناس آشپزی از جمله بانوان موفق و ایده گرا و متخصص در زمینه آماده کردن غذاهایی با مدت زمان بیست دقیقه ای و کوتاه است. گفت وگویی اختصاصی با این بانوی برتر و نخبه آشپزی ترتیب داده ایم که تقدیمتان میگردد:
غذاهای بیست دقیقه ای حاصل تجربیات و خلاقیت استاد ناهید تورانی
- ارسال شده توسط khabarijat
- 04 دی 1399 ساعت: 3:08 ب ظ
- کد خبر:4660
- - 0
من در کنار کار آشپزی به طور حرفه ای نقاشی هم میکنم و جالب است بدانید بشقاب غذا برای من حکم بوم نقاشی را دارد و معتقدم با تلفیق این دو هنر میتواند خلاقیت ایجاد کرد.
برچسب ها:
لینک خبر:
درباره نویسنده

khabarijat
Email این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدارسال نظر
فیلدهای اجباری را تکمیل نمایید