که علاوه بر جاذبه های گردشگری و امکان توریستی، دارای فهرست بلند مرتبه ای از غذای محلی بوشهر و سنتی بسیار بسیار خوشمزه نیز می باشد. عمده غذاهای بوشهر را غذاهای دریایی با متریال هایی فوق العاده تازه در بر می گیرد و به جز ماهی و میگو باید به تمرهندی و سایر چاشنی های محلی و همچنین ادویه جات تند هم در ترکیبات غذایی مردم بوشهر اشاره ای داشته باشیم؛ تمام آشپزهای ایرانی باید بدانند با فراگیری نحوه پخت غذاهای استان بوشهر می توانند بسته به سلیقه و توانایی خود، به انواع مختلفی از طعم ها و مزه های تند و تیز دست پیدا کنند و علاوه بر آن با یادگیری طریقه دیزاین نهایی غذاهایشان در ظرف های مورد نظر، حسابی سبب رنگین شدن و چشم نواز بودن سفره خود گردند! فقط توجه داشته باشید که در تهیه و طبخ تمامی غذاهای دنیا و به ویژه غذاهای بندری در استان بوشهر، این کیفیت و تازگی متریال های غذایی شما است که سبب خوشمزه ای دو چندان آن می شود، پس پیش از اینکه به معرفی برخی از غذاهای محلی و سنتی این استان بپردازیم، همیشه در تلاش مضاعف برای پخت غذاهایی با بهترین و تازه ترین متریال های ممکنه باشید. پس در ادامه با ما در مجله گردشگری همگردی همراه باشید برای اطلاعات بیشتر از غذاهای بندری و غذاهای بوشهر که پرطرفدار هستند.
ته انداز مرغ و بادمجان
ته انداز مرغ و بادمجان یکی از غذای محلی بوشهر در اصل ترکیبی از دو ته انداز مرغ و بادمجان می باشد که بنا به خوش سلیقگی مردم بوشهر، از گذشته تا کنون تهیه و پخته می شده است. در این نوع از غذا در کنار مرغ و بادمجانی کا ماهیت اصلی در انتقال مزه و طعم غذا را بر عهده دارند از مواد دیگری همچون کمی زعفران، پودر لیمو عمانی، نمک و فلفل و در آخر هم برنج استفاده می شود. این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که حتی در آن مزه تلخ برخی از بادمجان ها نیز اصلا احساس نمی شود و برای کسانی که به این ماده غذایی یعنی بادمجان علاقه مند هستند می تواند یک وعده غذای کاملا خاطره انگیز و سیر کن در بین غذاهای بوشهر تلقی شود.