حقایقی که در مورد استرالیا نمیدانید!

31 حقیقت جالب و کاربردی که درباره استرالیا نمیدانید

خبریجات-به جنوبی ترین قاره و کشور جهان یعنی استرالیا سفرکنید! آماده سفر به سیدنی و ملبورن، سفر به سرزمین کانگورو و کوآلا و کوچک ترین قاره جهان شوید. اگر قصد خرید تور استرالیا دارید بدانید به یکی از گران ترین کشورهای دنیا سفر خواهید داشت. اما همین گرانی نتوانسته انگیزه ورود گردشگران استرالیا را کم رنگ کند. با فاینداتور همراه شوید تا کمی درباره استرالیا و عجایب آن بدانیم:

1- قاره اقیانوسیه تنها قاره جهان است که مرز مشترک خاکی با هیچ کشور دیگری ندارد.
2- استرالیا بزرگ ترین کشور قاره اقیانوسیه می باشد.
3- تنها همسایه استرالیا کشور نیوزلند است.
4- استرالیا تنها کشور جهان است که در آن فعالیت آتشفشانی وجود ندارد.
5- اولین کاشفان استرالیا هلندی ها بودند اما بعد ها اداره امور این سرزمین پهناور به دست انگلیسی ها افتاد و آنها از استرالیا به عنوان تبعیدگاه استفاده می کردند.
6- در زمان سلطنت ملکه ویکتوریا در سال 1900 میلادی سرزمین استرالیا استقلال خود را به دست آورد.
7- وسعت استرالیا به اندازه فاصله بین لندن تا مسکو است.
8- استرالیا جزء سه کشور برتر مهاجر پذیر دنیاست.
9- بیش از 85 درصد جمعیت استرالیا در 50 کیلومتر از سواحل کشور زندگی می کنند.
10- استرالیا دومین کشور جهان بعد از نیوزلند بود که به زنان حق رای داد.
11- اولین قانون اجباری شدن بستن کمربند ماشین در سال 1970 در استرالیا اجرا شد
12- امروزه گردشگران استرالیا عموما از شهرهای مهم آن نظیر سیدنی، ملبورن، نیوساوت ولز، آدلاید، بریزبن و کانرا دیدن می کنند.
13- استرالیابزرگ ترین تولید کننده پوست چرم گاو در جهان است.
14- قدیمی ترین فسیل دنیا با قدمت 3.4 بیلیون سال در استرالیا کشف شد.
15- تا سال 1880 شهر ملبورن (Melbourne) ثروتمندترین شهر جهان بود.
16- به ازای هر نفر در استرالیا دو کانگورو وجود دارد. جمعیت کانگوروهای استرالیا 2 برابر جمعیت انسان ها می باشد. جالب است بدانید کانگورو ها می توانند بیش از سه متر برش داشته باشند.
17- غذای کوآلا اکلیپتوس است که دارای برگ های سخت برای جویدن و هضم شدن است به همین علت کوآلا به عنوان حیوان بومی استرالیا در روز 22 ساعت می خوابد تا بتواند به مدت دو ساعت برگ اکالیپتوس را بجود.
18- شاید بتوان شهرت امروزی کوالا در جهان را مربوط به فیلم جکی چان (who am I) دانست که در این فیلم اولین بار از حیوان کوالا استفاده شد.
19- شیطان تاسمانی (Sarcophilus harrisii) یکی از خطرناک ترین حیوانات بومی استرالیا است. این حیوان شب ها از لانه خود بیرون می آید و لاشه های حیوانات را می خورد. صدای این حیوان شبیه صدای جیغ در فیلم های ترسناک است که از آن برای ترساندن شکار استفاده می کند.
20- یکی از مدافعان محیط زیست استرالیا به نام وید آنتونی تلاش فراوانی برای حمایت از نسل این حیوان داشته است به طوری که به او لقب "وکیل مدافع شیطان" را داده اند.
21- تاسمانی (Tasmania) بهترین و پاک ترین هوای دنیا را دارد.
22- در ابتکاری جالب از خرچنگ های قرمز برای باربری در استرالیا استفاده می شود. شما در ازای استفاده از چرخنگ ها به موسسه مربوطه هزینه آمپول پلانگتون را خواهید داد.
23- استرالیا بزرگ ترین دیوار فنس (سیم خاردار) جهان را دارد. این دیوار برای دورکردن روباه از مزارع کشاورزی و احشام ساکنان منطقه ساخته شد و بیش از 5614 کیلومتر وسعت دارد.
24- تالار اپرای سیدنی به عنوان نمادی برای سیدنی و استرالیا در نوآوری و معماری است. در سال 1973 ملکه الیزابت به یورن اوتزان (معمار خانه اُپرای سیدنی) مدال طلای سلطنتی معماران استرالیا را اعطا کرد.
25- ملبورن شهر ورزش های جهان لقب دارد. بیشتر ورزش جهان را می توانید در ملبورن انجام دهید. خیلی از ورزشکاران حرفه ای از ملبورن برای کمپ های آماده سازی مسابقات ورزشی استفاده می کنند.
26- 27 سال زمان لازم است تا بتوانید تمام سواحل استرالیا را ببینید.
27- ساحل باندی سیدنی(Bondi Beach) که به دلیل برگزاری جشن های موسیقی طرفداران خاص خود را دارد.
28- بزرگ ترین ساحل مرجانی (Great Barrier Reef) جهان در استرالیا قرار دارد.
29- برف موجود در کوه آلپ استرالیا (Australian Alps) بیشتراز برف سالانه در سوئیس است.
استرالیا با طبیعت بکر و شگفت‌انگیز30- علت مرگ بیشتر غواصان استرالیا عروس دریایی (Box jellyfish) است. با این وجود یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری استرالیا غواصی می باشد.
31- وسیله ورزشی بومبرگ در واقع یک ابزار شکار برای بومیان استرالیا بود که به آن (Kylie) می گفتند.

اگر می‌خواهید نکات جالب و دیدنی این کشور زیبا را خودتان کشف کنید می‌توانید تور استرالیا را تهیه نمایید تا شما نیز جزو ماجراجویان استرالیا با طبیعت بکر و شگفت‌انگیز آن باشید.

این مقاله را به اشتراک بگذارید

لینک خبر:



ارسال نظر

فیلدهای اجباری را تکمیل نمایید

درباره ما

درباه ما

تبلیغات

اشتراک در خبرنامه

Top