آفتاب آنلاین: آقای ابراهیمپور مشکلات تهیهکنندگان با تلویزیون چیست؟ چرا مدام تکرار میکنند سخت میشود با تلویزیون کار کرد؟
به همان نسبت که تولید همه چیز از لبنیات و مواد خوراکی گرفته تا پوشاک و مواد مصرفی، در فضای بد اقتصادی دچار مشکل میشود، فضای فرهنگی هم با چنین مشکلاتی مواجه است. پس این یک موضوع طبیعی است. البته نباید این را نادیده گرفت که تلویزیون این رسانه پرطمطراق، یک مدیای پر زرق و برق و پرخرج است و در این بین عنصر مهمی به نام پول بسیار اهمیت دارد. تهیهکنندههایی هم هستند که مثل من دوست دارند ایده از خودشان باشد. همیشه سعی کردم به جای کارهای زیاد اما کم هزینه، به دنبال کارهای اساسی با صرف هزینه مناسب باشم ولی نکته مهم این است که سعی می کنم کار را به هر قیمتی نسازم. پس در نتیجه زمانی که بودجه مالی کمتری داشته باشم کار کمتری را هم خواهم ساخت.
آفتاب آنلاین: چطور شد که به سمت تهیهکنندگی رفتید؟ راههای سادهتری برای دیده شدن نبود؟
در سالیان دور؛ حدود 28 سال پیش، از معلمی شروع کردم. ابتدا معلم دوم دبستان بودم، بعد از آن معاون مدرسه شدم، کم کم پیشرفت کردم و به ترتیب به عنوان مدیر، مسئول منطقه و مشاور انتخاب شدم. در حال حاضر هم در دانشگاه علمی کاربردی تدریس میکنم و احتمال دارد امسال هم در هنرستان صدا و سیما مشغول به تدریس شوم.
از همان ابتدا که معلم بودم مخاطب را دوست داشتم. زمانی که در کلاس درس میدادم و 40 بچه قد و نیم قد با هیجان به من گوش میدادند شاد میشدم و احساس رضایت داشتم. حالا پیش خودتان تصور کنید آن مخاطب 40 نفری تبدیل شود به 400 و یا 4 میلیون مخاطب، چقدر برای فردی مثل من که مخاطب را دوست دارد هیجان انگیز است. چقدر خوب است که آدم با کارهای خوب دیده شود.
آفتاب آنلاین: هنرهای سادهتری نبود که انقدر سختی برایتان به دنبال نداشته باشد؟
چرا دقیقا هنرهای راحتتر و شخصیتری هم وجود دارد مثلا میشود یک عاشق باشی و نی برداشته به دشت بروی، بنوازی یا یک خطاط و هنرمندی باشی که در خلوت خودت دوات و کاغذ برداشته، خوشنویسی کنی ولی وقتی سختیهای کار تلویزیونی را به جان میخری، این نشان از علاقه به دیده شدن است.
آفتاب آنلاین: ولی انگار شما شهرت و دیده شدن را دوست نداشتید که به پشت دوربین رفته و به تهیه کنندگی پرداختید؟
من سالهای سال برای مجریگری خیلی تلاش کردم، مجری خوبی نبودم ولی مجریان خوبی را معرفی کردم. در ساخت کارهایم هم نمیخواهم مثل خیلی از برنامههای این روزهای تلویزیون تکرار مکررات وجود داشته باشد.
آفتاب آنلاین: چطور شد وارد کارهای تلویزیونی شدید؟
چندین استاد و الگوی خوب داشتم، البته من آنها را استاد خودم میدانم ولی نمیدانم آنها منو به شاگردی قبول دارند یا خیر. یکی از آن افراد محمد صالح اعلا بود و آنقدر برایم محترم است که درخواست کردم مقدمه اولین کتابم را بنویسد. محمد صالح اعلا در رسانه، یک مولف است و در بخشیهای مختلف صدا و سیما میتوان نشانی از او یافت که جایگزین و مشابهی ندارد.
بعد از او مرحوم رضا صفدری است که سالها دستیار او بودم و سالیان سال در کنارش کار آموختم. این موضوعات در کنار هم باعث شد کار را بهتر یاد بگیرم و ترغیب شوم برای ادامه راه و نپذیرفتن کارهای تکراری و همیشه سعی کردم کارهایی را انجام دهم که اثری ماندگار برجای بماند.
آفتاب آنلاین: در حال حاضر پروژهای در حال انجام دارید؟
قرار است بعد از ماه محرم تولیداتی در زمینه عفاف و حجاب داشته باشیم. البته عفاف و حجاب نه به مفهوم رایج در جامعه بلکه به معنای حیا و غیرت که امیدوارم آن هم در نتیجه کار خوبی شود.
نمی خواهم کارهای تکراری بسازم
- 25 شهریور 1397 ساعت: 12:00 ق ظ
- کد خبر:1542
- - 0

با پیام ابراهیمپور تهیهکننده رسانه ملی که تاکنون ساخت برنامههای پرمخاطبی همچون «شبهای روشن»، «ماه عسل»، «جشن رمضان» و برنامه «ماه نشان» را عهدهدار بوده است، به گفتگو نشستیم.
برچسب ها:
لینک خبر:
ارسال نظر
فیلدهای اجباری را تکمیل نمایید