تغییر دبیر جشنواره فیلم مقاومت،بهترین خبر دوران کرونایی سینمای ایران

نگاه اجمالی به تیتر خبرهای سینمایی و هنری کار هر روزه بنده حقیر و اکثر اهالی رسانه است.سپس اخبار کامل را دیده و از بین آنها مهم ترین شان را برای نشر یا تحلیل انتخاب می کنیم.

خبریجات-در بین تیترهای خبری،خبر انتصاب دبیر جشنواره فیلم مقاومت نیز به چشم آمد،ابتدا اهمیتی به آن ندادیم،چون گمان می کردیم دوباره خبر تکراری انتصاب محمد خزاعی است!اما وقتی به اجبار متن خبر را خواندیم،دیدیم بهترین اتفاق دوره کرونایی سینما رخ داده و دبیر عوض شده است!
همیشه عادت داشته و داریم به جای اهمیت دادن به افراد،به عملکردهای آنان نگاه کنیم،بنابراین با شخص خزاعی نیز کاری نداریم،اما کارایی و عملکرد او به شدت ضعیف و زیر سوال بوده و هست.

در دوره ای که وی بر مصدر دبیری جشنواره فیلم مقاومت نشسته بود،چه اتفاق مثبتی برای سینمای دفاع مقدس رخ داد؟غیر از اینکه دچار ضعف عمده شد و اهمیت خود را از دست داد؟عده ای جشنواره ها را موقعیتی برای منافع خود دیده یا به چشم بیلان کاری به آن نگاه می کنند که در زمان خزاعی هر دو مورد مهم بود!

فرصتی بود تا دوباره دوستان را دور هم جمع کند و دورهمی بودجه جشنواره را هدر دهند که دادند.اگر موفق بودند و قصد کار خیر داشتند،جشنواره فیلم مقاومت در چنین حال و روزی قرار داشت؟!

قرار بود این جشنواره باعث تحکیم و رونق سینمای دفاع مقدس باشد،اما چنین اتفاقی رخ داد یا عکس آن صورت گرفت؟!

جشنواره فیلم فجر در دهه 60 که هنوز تبدیل به «شو» نشده بود سینمای ایران را بیش از پیش به دنیا نشان داد،جشنواره فیلم مقاوت چه کرد؟!

هیچ فرد و ارگانی نیز پیگیر نمی شود که این همه سال است این جشنواره در حال برگزاری است،اما چرا نتیجه عکس داده و می دهد؟!

دلیل آن نیز روشن است،به همان دلیلی که مدیران دولتی سینما و ارگان های ذی ربط به جشنواره فیلم فجر و دیگر جشنواره ها به چشم یک بیلان کاری و اداری نگاه می کنند.برای آنها اصل جشنواره ها،به خصوص فجر اصلا اهمیت ندارد،برای همین تلاش برای موفقیت آن انجام نمی دهند،فقط سعی می کنند فعلا آنها را برگزار کنند تا به بالادستی ها بیلان داده و تشویق شوند!اگر دل شان با جشنواره ها بود،این گونه با بی مسوولیتی آنها را برگزار نمی کردند.

کدام جشنواره دولتی را در ایران سراغ دارید که در این سه دهه اخیر باعث پیشرفت سینمای ایران شده باشند،جشنواره فیلم فجر،جهانی فجر،کودک و نوجوان و..؟

برگزاری همه آنها در برهه های اخیر فقط پسرفت سینما را باعث شده اند،به گونه ای که دیگر نام سینما نمی توان بر آن نهاد!

امیدواریم مهدی عظیمی میرآبادی بتواند از عهده سنگین این مسوولیت برآید و مانند دبیر قبلی به چشم بیلان کاری به آن نگاه نکرده و دورهمی برای دوستان و آشنایان راه نیندازد.مطمئنا درباره وی نیز به عملکردش نگاه خواهیم کرد،نه شخص خودش.

دل خود را نیز همیشه خوش کرده ایم تا شاید مدیری در سینمای ایران بر سر کار بیاید که عاشق سینما بوده و از جان و دل برای آن کار کند،می دانیم آرزویی خام و محال است،اما فقط برای دل خوشی خود گفتیم و می گوییم،نوشتیم و می نویسیم!

سیدرضااورنگ

آخرین تغییر در 23 ارديبهشت 1399 ساعت: 10:55 ق ظ
این مقاله را به اشتراک بگذارید

لینک خبر:



ارسال نظر

فیلدهای اجباری را تکمیل نمایید

درباره ما

درباه ما

تبلیغات

اشتراک در خبرنامه

Top