به گزارش علیرضا نیاکان خبرنگارخبریجات - این ضایعه مولمه و مصیبت وارده را به محضر مبارک حضرت بقیه الله الاعظم حجت ابن الحسن المهدی(عجل الله تعالی فرجه)، مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید و بیت شریف علم الهدی تسلیت عرض مینمائیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
قال رسول الله (صلی الله علیه وآله): إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ الفقیه ثَلُمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْءٌ
انالله و اناالیه راجعون
روح بلند عالم ربانی، فقیه اهل بیت عصمت وطهارت (علیهم السلام) حضرت آیت الله العظمی آقای حاج سید عبدالجواد علم الهدی خراسانی در آستانه آغاز ماه محرم و عزای جد غریبش حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) به ملکوت اعلی پیوست و حوزههای علمیه و شاگردان و قاطبه مومنین و ارادتمندان ومقلدان خود را در سوگ نشاند.
این ضایعه مولمه و مصیبت وارده را به محضر مبارک حضرت بقیه الله الاعظم حجت ابن الحسن المهدی(عجل الله تعالی فرجه)، مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید و بیت شریف علم الهدی تسلیت عرض مینمائیم.
این فقیه عالیقدر عمر بابرکت خود را در مسیر احیاء علوم قرآن و اهلبیت (علیهم السلام) و تربیت طلاب و فضلاء و امت اسلامی صرف نمود و آثار گرانبهائی از خود به یادگار گذارد. ایشان که از شاگردان مُبرَّز حضرت آیت الله العظمی بروجردی و حضرت آیت الله العظمی امام خمینی(رحمت الله علیهما) به شمار میآید بیشترین متن تقریرات درس آن دو بزرگوار را به رشته تحریر درآورد ایشان حدود 12 هزار صفحه تقریرات، بهعلاوه نزدیک به پنجاه اثر نفیس در علوم اسلامی را در کارنامه علمی خود دارد.
در طول عمر با برکت خویش بیش از هفتاد سال در خدمت محرومان و پناه مستضعفان و پدر ایتام و بینوایان بود و هرگز از توجه به این آیه مبارکه که پروردگار متعال در قرآن میفرماید: "وَ يُطْعِمُونَ الطَّعامَ عَلى حُبِّهِ مِسْكِيناً وَ يَتِيماً وَ أَسِيراً إِنَّما نُطْعِمُكُمْ لِوَجْهِ اللَّهِ لا نُرِيدُ مِنْكُمْ جَزاءً وَ لا شُكُوراً" غفلت نفرمود. اکنون بسیاری از فرزندان یتیم و دست پرورده ایشان، به ثمر نشسته، خود منشأ خیرات و برکات فراوان در جامعه میباشند.
حضور اثرگذار ایشان در عرصههای انقلاب اسلامی و حمایتهای بی دریغ در مسئلهی مرجعیت و مواضع برحق حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه) قبل وبعد از پیروزی انقلاب و نیز حضور هشت سال دوران دفاع مقدس در میدانهای نبرد و پشتیبانی از رزمندگان و خانواده شهدا بر هیچ کس پنهان نیست.
تاسیس حوزه علمیه الامام القائم (عجل الله فرجه الشریف) از سال 48 درتهران و پرورش هزاران نفر از شاگردان و فضلاء انقلابی و دانشجویان متخصص و متعهد از برکات وجودی ایشان است که اکنون در سنگر خدمت به حوزههای علمیه و انقلاب اسلامی و مردم حضور دارند. بناء مساجد مختلف و تأسیس خیریههای متعدد در سطح کشور و تشکیل حوزههای درس فقه و اصول و تفسیر و اخلاق از ایشان، اسطورهای بیادگار گذارده است.
بدن مطهر ایشان پس از تشییع در تهران در جوار مرقد مطهّر
حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا (علیه السلام) آرام خواهد گرفت.
بیت معظم له