بسم الله الرحمن الرحیم
قال الله تعالی :(وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ) هرگز يهود و نصاري از تو راضي نخواهند شد تا (بطور كامل تسليم خواسته هاي آنها شوي و) از آیين (تحريف يافته) آنان پيروي كني بگو هدايت تنها هدايت الهي است، و اگر از هوي و هوس هاي آنها پيروي كني، بعد از آنكه آگاه شده اي هيچ سرپرست و ياوري از ناحيه خدا براي تو نخواهد بود. (آیه 120 سوره مبارکه بقره)
خبریجات-جنبش یاران جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین ، جنبش مردم غیور عراق بر ضد توطئه فروش مقدسات و اهتزاز پرچم فلسطین اشغال شده بر فراز ساختمان سفارت رژیمِ خائن ، جنگ طلب و اشغالگر آل خلیفه در بغداد را می ستاید و آن را گرامی می دارد. آیا رژیم آل خلیفه توقع دارد به خاطر فروش آرمان فلسطین در کارگاه خیانت مَنامه که برای اجرایی شدن معامله ننگین قرن برگزارنمود ، از سوی مردم عراق و جوانان امت اسلامی دسته گُل و تبریک دریافت نماید؟ این معامله ننگین به یاری خداوند متعال به معامله قرن بر علیه آمریکا ، اسرائیل و دست نشاندگان آنها در جهان اسلام و عرب و در رأس آنها رژیم های دست نشانده و خارج شده از دین کشورهای خلیج فارس که در کارگاه خیانت برای فروش آرمان فلسطین و مسجد الاقصی وبیت المقدس شرکت یافتند تبدیل خواهد شد.
اهتزازِ پرچم فلسطین بر فراز ساختمان سفارت رژیم آل خلیفه در بغداد ، که در اعتراض به برگزاری به اصطلاح (کارگاه صلح برای پیشرفت وشکوفایی) ، انجام شد ، خود دلیل آشکاری است بر اینکه مردم هوشیارعراق به حجمِ گسترده توطئه بر ضد مردم فلسطین ، سرزمین و مقدسات آن آگاهی کامل دارند ، بنابراین دست به چنین اقدام انقلابی بر علیه خیانت حمد بن عیسیِ سرکش و نوچه های فاشیستی او در بحرین زدنند.
جنبش یاران جوانان انقلاب 14 فوریه ، تاکید دارد آنچه که توسط مردم عراق و جوانان انقلابی غیور آن صورت گرفت ، اقدامی شرفتمندانه و موضع گیری هرمسلمان و عرب آزاداندیش است که از جبهه مقاومت حمایت کرده و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را رد می نماید. همچنین می توان این اقدام مردم عراق را پاسخ به تحریک نمودن احساسات ملت های عرب و مسلمان و توهین به مردم فلسطین توسط رژیم آل خلیفه دانست.
ما در این بُرهه ی زمانی حساس ضمن ستایش موضع دولت و حکومت عراق مبنی بر شرکت نیافتن در این کارگاه خیانت و ننگین در بحرین ، باردیگر تاکید می نماییم که برافراشته شدن پرچم فلسطین بر بالای ساختمان سفارت رژیم آل خلیفه در بغداد ، اقدامی شایسته و قابل پیش بینی توسط مردم غیور و خشمگین عراق بود و پیام آشکار و نمایانی است که می بایست تمامی ملت های اسلامی وعربی بر علیه رژیم های وابسته به رژیم صهیونیستی به کاربندند .
ما در این جنبش سخنان وزیرامورخارجه رژیم جنگ طلب و اشغالگر آل خلیفه که در مصاحبه با خبرنگاران رسانه های خبری صهیونیستی بیان نمود را محکوم کرده و باردیگر تاکید داریم که این سخنان بُزدلانه و بی پایه واساس توسط این مزدورِ فراماسونرِصهیونیست ، بی ادبی و نفهمی هرچه تمام تراست و این گونه سخنان منعکس کننده موضع گیری رژیم آل خلیفه و مزدوران آن می باشد.
موضع گیری ها و اقدامات رژیمِ جنگ طلب واشغالگر آل خلیفه تماماً از سوی مزدورانِ آل سعود و حکومت امارات و با دستور مستقیم از واشنگتن و تل آبیب به آنها دیکته می شود ، این امر نشانگر ماهیت دست نشانده بودن آل خلیفه می باشد ، همچنین ماهیت وحقیقتِ درگیری و چالش مردم مظلوم بحرین با این رژیم را نشان می دهد. مردم و نیروهای انقلابی بحرین از اولین روز شکل گیری انقلاب 14 فوریه در سال 2011 میلادی ، خواستار سرنگونی دیکتاتور حمد بن عیسی و بیرون راندن خانواده سلطنتی اشغالگر وجنگجوی آل خلیفه از کشورشان بوده و هستند. اما حمایت های آمریکا ، کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی و همراهی رژیم های آل سعود و امارات ، به اضافه سکوت معنادار مجامع به اصلاح حقوق بشری بین المللی نسبت به انجام جنایت های آل خلیفه ، باعث شده پیروزی کامل این مردم بر این سرکشان فاسد ، ستمگر ، اشغالگر و جنگ طلب تاکنون محقق نشود .
مردم شریف بحرین و ای آزادگان جهان ....
حکام رژیم های حاکم بر سرزمین های خلیج فارس ، نسبت به پرستش و اطاعت از ترامپ و نپرستش خداوند عزوجل و تسلیم شدن در برابر یهود ونصاری ، که از دشمنان خدا و رسولش (ص) و مومنان هستند افتخارمی کنند. هرکَس به خاطر اطاعت از دونالد ترامپ و رویگرانی از پرستش خداوند متعال ، به سوی آنها دویده و سَرفرود آورد ، سرنوشتش جز هلاک و نابودی و بدبختی نخواهد بود. همچنین کسانی که پشت سر کشورهای ستمگر و سرکش و فاسد در سرزمین آمریکا و رژیم صهیونیستی بدوند ، اینان در برابر اربابانشان خوار وزبون می باشند. این حکام خیانتکار درمقابل چشمان مردم بحرین روسیاه تر از هر زمان دیگر می باشند. وحقِ ملت های اسلامی است که بر علیه شان قیام نموده و ریشه آنها را از بیخ وبُن برکنند.
بسیار خجالت آوراست که وزیرخارجه رژیم آل خلیفه نسبت به افتتاح سفارتش در سرزمین قدس اشغالی و به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی ابراز افتخارکند ، پس او و رژیم اش و سایردست نشاندگان حکومتشان از مقدسات و سرزمینِ پاک ومطهر فلسطین دست شُسته اند و سرسپردگیِ رژیم اشغالگر صهیونیستی و اربابان آمریکاییِ شان را پذیرفته اند. سُنت الهی درباره ستمگران ، زوال و نابودی خواهد بود.
باردیگر موضع گیری ها واقدامات انقلابی و شرافتمندانه مردم بحرین بر علیه کنفرانس و نشست خیانت ، حقارت و پشیمانی منامه را گرامی داشته و اقدام شایسته مردم عراق در به اهتزاز درآوردن پرچم فلسطین بر فراز ساختمان سفارت رژیم آل خلیفه در بغداد را می ستاییم و آن را مجسم شدن اراده و خواست ملت عراق در مطالبه مشروع و غیر قابل قبول دانستن عادی سازی با رژیم صهیونیستی می دانیم.
جنبش یاران جوانان انقلاب 14 فوریه
منامه – بحریم بزرگ اشغال شده
29 ژوئن 2019 میلادی برابر
8 تیرماه 1398 شمسی