این خوراکی ها سیستم ایمنی شما را تقویت می‌کنند

دستگاه ایمنی بخشی از بدن است که وظیفه شناسایی سلول ها و مولکول های خودی را از بیگانه و از بین بردن یا بی خطر کردن آن ها را برعهده دارد

انسان در محیطی زندگی می کند که عوامل و میکروارگانیسمهای بیماریزای متعددی سلامتی وی را بطور دائم تهدید می کند. پوست و پرده های مخاطی به عنوان یک سد حفاظتی از ورود این عوامل به بدن جلوگیری می نمایند. با وجود این ، عبور عوامل بیماری زا از نواحی آسیب دیده و ضعیف این سد حفاظتی امکان پذیر می باشد. برای اینکه سیستم ایمنی بدن کار خود را به‌خوبی انجام دهد و بتواند به حفظ و نگهداری اعضای بدن نسبت به عوامل بیماری‌زا بپردازد، باید یک سبک زندگی سالم را که یکی از ارکان مهم آن استفاده از رژیم غذایی مغذی و مفید است، در پیش گرفت.
در اینجا به معرفی ۵ مواد غذایی می‌پردازیم که خوردن و مصرف آن‌ها می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کرده و شمارا برای بیماری احتمالی جدید آماده می‌کند.
مغزها و آجیل‌ها:
آجیل‌ها و مغزها از مفیدترین میان وعده‌هایی هستند که می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. پزشکان به‌طورکلی مصرف متنوع همه مغزها را توصیه می‌کنند تا همه مواد مغذی به بدن رسیده و سیستم ایمنی بدن بهتر تقویت شود. ریستین کرک پاتریک از موسسه و کلینیک سلامتی و بهداشتی کلیولند در این رابطه اظهار داشت: «ویتامین ای یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی محسوب می‌شود که در از بین بردن عفونت از بدن نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند. قابل‌توجه است که بادام، بادام‌زمینی، فندق و تخمه آفتاب‌گردان منابع خوبی از ویتامین ای محسوب می‌شوند که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند»
سوپ مرغ:
یکی از گزینه‌های بسیار خوبی که برای بیمار پیشنهاد می‌شود سوپ است که در میان سوپ‌ها، سوپ مرغ برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. در حالتی که سیستم ایمنی بدن ضعیف شده و فرد بیمار اشتهایی برای خوردن ندارد، سوپ مرغ که سرشار از مواد معدنی مفید مانند کلسیم، گوگرد و منیزیم بوده، انتخاب مناسبی به نظر می‌رسد
ماست:
در ماست و فراورده‌های آن، باکتری‌های مفیدی به تعداد زیاد وجود دارند که به پروبیوتیک¬ها مشهور هستند و برای سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند. برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف ماست می‌تواند به بهبود بیماری‌های ایمنی بدن همچون بیماری التهابی روده کمک کند.
قارچ ها:
سلول‌هایی که در قارچ‌ها رشد می‌کنند به میسلیوم مشهور بوده و دارای خواص منحصربه‌فرد تقویت‌شده علیه باکتری‌ها و ویروس‌ها هستند. پژوهش‌هایی که در دانشگاه فلوریدای ایالات‌متحده آمریکا انجام‌شده، نشان می‌دهند، افرادی که هرروز قارچ مصرف می‌کنند، سیستم ایمنی بدنشان به‌طور قابل‌توجهی تقویت می‌شود. پاول استامت از قارچ شناسان مطرح به توضیحات لازم در رابطه با قارچ‌ها و اینکه آن‌ها منابع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند، پرداخته و یادآور شده که قارچ‌ها از خواص ضدالتهابی برخوردار هستند.
سیر:
دریکی تحقیقات انجام‌شده در این رابطه مشخص می‌شود، افرادی که سیر مصرف می‌کنند کمتر سرما می‌خورند و ۷۰ درصد آن‌هایی هم که سرما می‌خوردند دوره زمانی کوتاه‌تری در بیماری را نسبت به افرادی که سیر مصرف نمی‌کرده‌اند، طی می‌کنند. دیگر پژوهش‌های انجام‌شده در رابطه با فواید سیر، نشان می‌دهند که مصرف این ماده مفید، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش داده و اثرات مثبت و بهبودی نیز در بیماری‌های روحی روانی را دارد.

این مقاله را به اشتراک بگذارید

لینک خبر:



ارسال نظر

فیلدهای اجباری را تکمیل نمایید

درباره ما

درباه ما

تبلیغات

اشتراک در خبرنامه

Top