فست فود و کترینگ هم مگر می تواند استاندار بین المللی بگیرد؟

  آشنايي با استاندارد ISO SFBB

خبریحات:به گفته دکتر امیر همایون کاشانی کیا : در ادامه معرفي استانداردهاي مرتبط با صنعت غذا امروز به تشريح iso SFBB مي پردازيم اين نام از safer food ,better business گرفته شده است که مخفف آن SFBB مي شود . در ادامه به معرفي اين استاندارد و مزاياي آن مي پردازيم.

پس از تحقيقات و مصاحبه با دست اندر کاران هتل ها و رستوران ها و شناخت موانع و مشکلات اجراي سيستم هاي بين المللي، مراجع قانوني انگلستان، راهنماي بهداشت غذا مبني بر SFBB را موثرترين راه تشخيص دادند . SFBB سيستم خاص ايمني غذا در هتل ها، Fast food ها، کترينگ ها و آشپزخانه ها مي باشد . که شرکت Oxford cert universal انگلستان مجاز به صدور گواهينامه آن مي باشد .

 از جمله مزاياي سيستم SFBB :

::  تشخيص ماموريت اصلي سازمان و بکارگيري سيستم در نقاط ضعيف مرتبط با ماموريت اصلي – به طور مثال تمرکز بر آشپزخانه – پخت و سرو غذاي با کيفيت و مشتري راضي ....

::  عدم نياز به تهيه مستندات

::  هزينه هاي کاهش يافته براي اجراي همه گير

::  تمرکز بر مديريت، پرسنل آشپزخانه و سرو غذا

::  ارائه آمزس هاي سريع و کارا به پرسنل جهت انجام وظايف

::  حصول اطمينان مشتري از بهداشت غذاي مصرفي

::  کاهش شکايات مشتري و ارتقاء سطح رضايت مشتري

::  عدم نياز به مستند سازي

::  کاهش هزينه اجرايي سيستم نظير کپي، استخدام پرسنل تضمين کيفيت

::  برنامه ريزي و سازماندهي از زمان دريافت مواد اوليه تا تبديل به محصول نهايي

::  کنترل و رهبري انجام کار پرسنل

::  استفاده از تجهيزات بهداشتي و استفاده کارا از ابزارها و امکانات در اختيار

::  اجراي سيستم به عنوان زير ساخت مناسب جهت ارتقاء و نيل به ساير سيستم هاي استاندارد بين المللي

::  سهل الوصول بودن سيستم در پياده سازي نسبت به استاندارد هاي مديريت کيفيت

 

این مقاله را به اشتراک بگذارید

لینک خبر:



ارسال نظر

فیلدهای اجباری را تکمیل نمایید

درباره ما

درباه ما

تبلیغات

اشتراک در خبرنامه

Top