خبریحات:به گفته دکتر امیر همایون کاشانی کیا : در ادامه معرفي استانداردهاي مرتبط با صنعت غذا امروز به تشريح iso SFBB مي پردازيم اين نام از safer food ,better business گرفته شده است که مخفف آن SFBB مي شود . در ادامه به معرفي اين استاندارد و مزاياي آن مي پردازيم.
پس از تحقيقات و مصاحبه با دست اندر کاران هتل ها و رستوران ها و شناخت موانع و مشکلات اجراي سيستم هاي بين المللي، مراجع قانوني انگلستان، راهنماي بهداشت غذا مبني بر SFBB را موثرترين راه تشخيص دادند . SFBB سيستم خاص ايمني غذا در هتل ها، Fast food ها، کترينگ ها و آشپزخانه ها مي باشد . که شرکت Oxford cert universal انگلستان مجاز به صدور گواهينامه آن مي باشد .
:: تشخيص ماموريت اصلي سازمان و بکارگيري سيستم در نقاط ضعيف مرتبط با ماموريت اصلي – به طور مثال تمرکز بر آشپزخانه – پخت و سرو غذاي با کيفيت و مشتري راضي ....
:: عدم نياز به تهيه مستندات
:: هزينه هاي کاهش يافته براي اجراي همه گير
:: تمرکز بر مديريت، پرسنل آشپزخانه و سرو غذا
:: ارائه آمزس هاي سريع و کارا به پرسنل جهت انجام وظايف
:: حصول اطمينان مشتري از بهداشت غذاي مصرفي
:: کاهش شکايات مشتري و ارتقاء سطح رضايت مشتري
:: عدم نياز به مستند سازي
:: کاهش هزينه اجرايي سيستم نظير کپي، استخدام پرسنل تضمين کيفيت
:: برنامه ريزي و سازماندهي از زمان دريافت مواد اوليه تا تبديل به محصول نهايي
:: کنترل و رهبري انجام کار پرسنل
:: استفاده از تجهيزات بهداشتي و استفاده کارا از ابزارها و امکانات در اختيار
:: اجراي سيستم به عنوان زير ساخت مناسب جهت ارتقاء و نيل به ساير سيستم هاي استاندارد بين المللي
:: سهل الوصول بودن سيستم در پياده سازي نسبت به استاندارد هاي مديريت کيفيت